Informatie afrekenen van je consumptie

Dit jaar werken we niet met consumptiebonnen zoals eerdere jaren. We zullen dit jaar werken met pinapparaten aan de bar waar je met pinpas, telefoon of balanskaart kan betalen.

Tijdens de feestavonden op vrijdag en zaterdag kun je niet contant afrekenen voor je consumpties.

Bij het pinnen met pinpas of telefoon werkt dit hetzelfde als bijvoorbeeld bij de supermarkt.

Wanneer je met een grotere groep bent, begrijpen we dat je met z’n alleen een pot wilt maken. Dit kan gemakkelijk met de balanskaart.

Schaf hiervoor eenmalig een balanskaart aan. Samen kan je geld op deze kaart zetten, door de unieke QR-code te scannen op de kaart of door hem contant op te waarderen bij de bar of beiden. Op deze manier kun je met meerdere personen geld op de balanskaart zetten. Wanneer de kaart leeg is kun je deze weer gemakkelijk contant opwaarderen bij de bar of door de QR-code te scannen. Na iedere transactie kun je het saldo van de balanskaart terugzien op de handheld achter de bar. Tussentijds kun je ook je saldo aan de bar laten checken.

Op het einde van de avond nog een saldo op de kaart? Neem hem mee naar de volgende dag of lever hem in aan de bar tot een half uur na sluiting van de bar om je geld contant terug te krijgen tot een maximumbedrag van € 20.

De balanskaart is uitsluitend tijdens het gehele weekend van de Zwaluwse Koningsdagen 2024 te gebruiken.