Dinsdag 26 april vanaf 20.00 uur tot 01.00 uur 

We openen de Zwaluwse Koningsdagen met een knallend Koningsnachtfeest in de feesttent. In je mooiste of gekste Oranjeoutfit even met de voetjes van de vloer op de muziek die deze avond verzorgd wordt door Party Disco P&P. Entree is gratis en iedereen is welkom! Dresscode ORANJE.

 

Woensdag 27 april Koningsdag 

10.00 uur – 11.00 uur RONDWANDELING MET DE VERSIERDE FIETSEN BEGELEID DOOR ALLIANCE  

Haal al je oranjespullen uit de kast en versier thuis je fiets op de meest creatieve manier. Zorg dat je om 10.00 uur op het parkeerterrein van sporthal De Rietgors aanwezig bent om achter muziekvereniging Alliance aan te sluiten en een rondwandeling te maken door het dorp met je mooi versierde fiets. Wie weet val jij wel in de prijzen!!

10.30 uur – 12.00 uur ONTVANGST GEDECOREERDEN 

De mensen woonachtig in Lage Zwaluwe die dit jaar of in het verleden een koninklijke onderscheiding hebben ontvangen, zijn op uitnodiging van harte welkom op het feestterrein van de Zwaluwse Koningsdagen. Onder het genot van een bakje koffie met iets lekkers worden zij nogmaals door de organisatie bedankt voor hun persoonlijke en bijzondere verdiensten voor de Zwaluwse samenleving.

11.00 uur – 11.15 uur OFFICIELE OPENING KONINGSDAG + PRIJSUITREIKING VERSIERDE FIETSEN 

Na de rondwandeling komen we aan op het feestterrein. De Zwaluwse Koningsdagen worden dan officieel geopend door het hijsen van de Nederlandse vlag en het spelen van het Wilhelmus. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats van de mooist versierde fietsen.

11.30 uur – 13.30 uur STORMBAAN & BUBBLE VOETBAL VOOR DE JEUGD VAN 12 T/M 17 JAAR

Inschrijven stormbaan/bubble: link

De titel spreekt al voor zich! Voor de Zwaluwse jeugd in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar hebben wij een stormbaan en bubble voetbal op het programma staan. Jullie strijden in teamverband tegen elkaar tijdens deze twee onderdelen. Opgeven voor deze activiteit kan later via de inschrijfbutton op deze website.

14.00 uur – 17.00 uur 10-KAMP KONINGSSPELEN 

Inschrijven 10-Kamp: link

Een spectaculair sport- en spelparcours op het feestterrein. Je stelt je eigen team samen, welke moet bestaan uit een coach en minimaal 10 spelers, waarvan 6 volwassenen en minimaal 4 kinderen (vanaf 5 jaar). Met jouw team ga je de uitdaging aan om de meeste punten te scoren tijdens deze gezellige en sportieve 10-kamp.

’s Avonds doe je met je team mee aan het onderdeel Minute to Win It om nog meer punten te scoren.

Het team met de meeste punten ontvangt natuurlijk een mooie prijs maar veel belangrijker, eeuwige roem!

Tussendoor een oppepper nodig of een verfrissend drankje? Ook hieraan is gedacht. De gehele dag zullen er voorzieningen zijn om de honger te stillen en de dorst te lessen.

Dus begin alvast je team samen te stellen met bijvoorbeeld je buurt, vereniging of vriendengroep!

Krijg je geen team bij elkaar, maar wil je toch meedoen? Dan kun je je ook individueel opgeven voor deze gezellige en sportieve middag! Afhankelijk van het aantal individuele inschrijvingen zullen wij teams samenstellen of je bij een bestaand team plaatsen.

Inschrijving voor deze activiteit kan later via de inschrijfbutton op deze website.

Daarnaast is iedereen natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de teams aan te moedigen!

19.00 uur- 20.00 uur MINUTE TO WIN IT (ONDERDEEL 10-KAMP KONINGSSPELEN)  

Na een verdiende pauze gaan jullie met je team in de feesttent aan de slag om nog meer punten binnen te halen tijdens het onderdeel Minute to Win It! Wij hebben verschillende opdrachten voor jullie bedacht die binnen een bepaalde tijd moeten worden volbracht.

Voorafgaand aan iedere opdracht wordt er een omschrijving gegeven wat de opdracht inhoudt. Van ieder team komt steeds een speler naar voren die de opdracht uit moet gaan voeren. Bedenk dus goed wie waar goed in is. De speler die als eerste de opdracht heeft volbracht, verdient punten voor zijn of haar team. Iedereen van het team moet een keer aan de beurt zijn geweest.

Dit onderdeel van de 10-kamp is natuurlijk ook hartstikke leuk om te komen bekijken, dus iedereen is van harte welkom om te zien welk team het beste onder tijdsdruk presteert!

20.00 uur – 00.00 uur AFTERPARTY KONINGSDAG  

Na deze intensieve en sportieve dag is ontspanning wel op zijn plaats!

Party Disco P&P en Ultra-Music gaan de feesttent op zijn kop zetten en gooien de muziek aan zodat we met z’n allen deze succesvolle Koningsdag op een gezellige manier af kunnen sluiten.

Entree is gratis en iedereen is welkom!

20.30 uur – 21.00 uur TREKKING LOTERIJ EN PRIJSUITREIKING 10-KAMP KONINGSSPELEN 

De punten zijn geteld en de muziek gaat even op pauze, want het winnende team van de 10-kamp Koningsspelen zal bekend worden gemaakt.

Daarnaast zal de trekking van de loterij plaatsvinden. Wie gaat er met de hoofdprijs van € 200,- vandoor?

Hierna gaat de muziek voluit aan en maken we er met z’n allen een gezellige afterparty van!

 

Donderdag 28 april 

Rustdag voor de organisatie, vrijwilligers en bewoners van Lage Zwaluwe.

 

Vrijdag 29 april Jeugddag 

Aangezien het vakantie is en de feesttent er toch nog staat, organiseren we overdag verschillende activiteiten voor de Zwaluwse jeugd.  

Wat deze activiteiten zijn, houden we nog even geheim. Maar we beloven jullie dat we er iets leuks van gaan maken en komen binnenkort met meer informatie. 

10.00 uur – 12.00 uur ACTIVITEITEN VOOR DE JEUGD VAN 4 T/M 8 JAAR 

Inschrijven 4 t/m 8: link

14.00 uur – 16.00 uur ACTIVITEITEN VOOR DE JEUGD VAN 9 T/M 12 JAAR

 Inschrijven 9 t/m 12: link

20.00 uur – 23.30 uur PRIKPARTY VOOR DE JEUGD VAN 12 T/M 17 JAAR 

Deze avond is de feesttent op het Zwaluwse Koningsdagen terrein geopend voor de jeugd van 12 t/m 17 jaar!!!  

Tijdens deze prikparty, met het thema TROPICAL, kan de jeugd hun dansmoves laten zien op de beats van echte Zwaluwse jeugd dj’s. 

Jij komt toch zeker ook wel een lekkere alcoholvrije cocktail drinken?  

Deze avond zal er geen alcohol worden geschonken. 

 

Zaterdag 30 april VV ZWALUWE DAG 

20.00 uur – 01.00 uur FEESTAVOND VV ZWALUWE 

Vorig jaar bestond VV Zwaluwe 75 jaar. Door corona konden er toen helaas geen festiviteiten plaatsvinden. Om dit jubileum alsnog te vieren, wordt de feesttent deze avond op zijn kop gezet door Ultra-Music.  

Iedereen is welkom, of je nu voetbalt, hockeyt, tennist, volleybalt of gewoon van een gezellig feestje houdt, zolang je maar gekleed bent in de kleuren van VV Zwaluwe. 

Entree is gratis. Dresscode ROOD/WIT/ZWART