Woensdag 26 april vanaf 20.00 uur tot 01.00 uur
We openen de Zwaluwse Koningsdagen met een knallend Koningsnachtfeest in de feesttent. In je mooiste of gekste Oranjeoutfit even met de voetjes van de vloer op de muziek die deze avond verzorgd wordt door de band Van Eigen Bodem & Ultra Music. Entree is gratis en iedereen is welkom! Dresscode ORANJE.


Donderdag 27 april Koningsdag 

10.00 uur – 11.00 uur RONDWANDELING MET DE VERSIERDE FIETSEN BEGELEID DOOR ALLIANCE
Haal al je oranjespullen uit de kast en versier thuis je fiets op de meest creatieve manier. Zorg dat je om 10.00 uur op het parkeerterrein van sporthal De Rietgors aanwezig bent om achter muziekvereniging Alliance aan te sluiten en een rondwandeling te maken door het dorp met je mooi versierde fiets. Wie weet val jij wel in de prijzen!!

11.00 uur – 11.15 uur OFFICIELE OPENING KONINGSDAG + PRIJSUITREIKING VERSIERDE FIETSEN
Na de rondwandeling komen we aan op het feestterrein. De Zwaluwse Koningsdagen worden dan officieel geopend door het hijsen van de Nederlandse vlag en het spelen van het Wilhelmus. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats van de mooist versierde fietsen.

11:00 uur – 13:00 uur KLEEDJESVERKOOP 5 t/m 8 JAAR
Tijdens de 2023 editie zal er voor de eerste keer ruimte zijn voor een heuse kleedjesverkoop voor de kinderen van 5 t/m 8 jaar.

11.30 uur – 13.30 uur ACTIVITEIT VOOR DE JEUGD VAN 12 T/M 17 JAAR
De titel spreekt al voor zich! Voor de Zwaluwse jeugd in de leeftijd van 12 t/m 17 jaar hebben wij een leuke activiteit op het programma staan. De activiteit wordt spoedig bekendgemaakt. Opgeven voor deze activiteit kan later via de inschrijfbutton op deze website.

14.00 uur – 17.00 uur 10-KAMP KONINGSSPELEN
Een spectaculair sport- en spelparcours op het feestterrein. Je stelt je eigen team samen, welke moet bestaan uit een coach en minimaal 10 spelers, waarvan 6 volwassenen en minimaal 4 kinderen (vanaf 5 jaar). Met jouw team ga je de uitdaging aan om de meeste punten te scoren tijdens deze gezellige en sportieve 10-kamp.

’s Avonds (19:00u) doe je met je team mee aan het onderdeel Minute to Win It om nog meer punten te scoren.
Het team met de meeste punten ontvangt natuurlijk een mooie prijs maar veel belangrijker, eeuwige roem!
Tussendoor een oppepper nodig of een verfrissend drankje? Ook hieraan is gedacht. De gehele dag zullen er voorzieningen zijn om de honger te stillen en de dorst te lessen.

Dus begin alvast je team samen te stellen met bijvoorbeeld je buurt, vereniging of vriendengroep!

Krijg je geen team bij elkaar, maar wil je toch meedoen? Dan kun je je ook individueel opgeven voor deze gezellige en sportieve middag! Afhankelijk van het aantal individuele inschrijvingen zullen wij teams samenstellen of je bij een bestaand team plaatsen.

Inschrijving voor deze activiteit kan later via de inschrijfbutton op deze website.

Daarnaast is iedereen natuurlijk van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de teams aan te moedigen!

17:15 – 18:30 BAND IMPACT
Tijdens de pauze van de 10-kamp zal IMPACT zorgen voor heerlijke muziek.

19.00 uur- 20.00 uur MINUTE TO WIN IT (ONDERDEEL 10-KAMP KONINGSSPELEN)
Na een verdiende pauze gaan jullie met je team in de feesttent aan de slag om nog meer punten binnen te halen tijdens het onderdeel Minute to Win It! Wij hebben verschillende opdrachten voor jullie bedacht die binnen een bepaalde tijd moeten worden volbracht.

Voorafgaand aan iedere opdracht wordt er een omschrijving gegeven wat de opdracht inhoudt. Van ieder team komt steeds een speler naar voren die de opdracht uit moet gaan voeren. Bedenk dus goed wie waar goed in is. De speler die als eerste de opdracht heeft volbracht, verdient punten voor zijn of haar team. Iedereen van het team moet een keer aan de beurt zijn geweest.

Dit onderdeel van de 10-kamp is natuurlijk ook hartstikke leuk om te komen bekijken, dus iedereen is van harte welkom om te zien welk team het beste onder tijdsdruk presteert!

20.00 uur – 00.00 uur AFTERPARTY KONINGSDAG
Na deze intensieve en sportieve dag is ontspanning wel op zijn plaats!

Ultra-Music zal de feesttent op zijn kop zetten en gooien de muziek aan zodat we met z’n allen deze succesvolle Koningsdag op een gezellige manier af kunnen sluiten.

Entree is gratis en iedereen is uiteraard welkom!

20.30 uur – 20.45 uur TREKKING LOTERIJ EN PRIJSUITREIKING 10-KAMP KONINGSSPELEN
De punten zijn geteld en de muziek gaat even op pauze, want het winnende team van de 10-kamp Koningsspelen zal bekend worden gemaakt.

Daarnaast zal de trekking van de loterij plaatsvinden. Wie gaat er met de hoofdprijs van € 200,- vandoor?

Hierna gaat de muziek voluit aan en maken we er met z’n allen een gezellige afterparty van!

Vrijdag 29 april OUDEREN ACTIVITEIT & PRIKPARTY  

 

14.00 uur – 17.00 uur OUDEREN ACTIVITEIT 

20.00 uur – 23.30 uur PRIKPARTY VOOR DE JEUGD VAN BRUGKLAS T/M 16 JAAR 

Deze avond is de feesttent op het Zwaluwse Koningsdagen terrein geopend voor de jeugd van Brugklas t/m 16 jaar!!!  

Tijdens deze prikparty, met het thema NEON, kan de jeugd hun dansmoves laten zien op de beats van echte Zwaluwse jeugd dj’s. 

Jij komt toch zeker ook wel een lekkere alcoholvrije cocktail drinken?  

Deze avond zal er geen alcohol worden geschonken.

 

 

Zaterdag 29 april VV ZWALUWE DAG

13:00 uur – 17:00 uur JEUGDACTIVITEIT 4 t/m 12 JAAR

20.00 uur – 01.00 uur FEESTAVOND VV ZWALUWE

Een gezellige feestavond met Party disco P&P met een lokale artiest & Schorre Chef & MC Vals.

Iedereen is welkom, of je nu voetbalt, hockeyt, tennist, volleybalt of gewoon van een gezellig feestje houdt, zolang je maar in bent voor een gezellig feest! 

Entree is gratis.