Activiteiten

Vrijdag 26 april KONINGSNACHT

14.00 uur – 16.00 uur

SENIORENMIDDAG

Na het grote succes vorig jaar organiseren we ook dit jaar weer een seniorenmiddag!

De ouderen in de leeftijdscategorie 55+ zijn weer welkom in de tent voor een gezellige middag. Natuurlijk zijn Nel & Del aanwezig voor de bingo, maar we werken ook samen met het comité die voorheen altijd de seniorenmiddag in Den Domp organiseerden net voor carnaval. Dit staat dus garant voor leuke sketches en de nodige hilariteit.
Benieuwd? Kom dan langs op vrijdagmiddag 26 april!

Opgeven is niet nodig voor deze activiteit!

20.00 uur – 01.00 uur

FEEST MET DJ’S EN ARTIEST

We openen de Zwaluwse Koningsdagen met een knallend Koningsnachtfeest in de feesttent. In je mooiste of gekste Oranjeoutfit even met de voetjes van de vloer op de muziek die deze avond verzorgd wordt door Party Disco P&P en een optreden van de artiest Randy Watzeels. Entree is gratis en iedereen is welkom! Dresscode is natuurlijk ORANJE.

Zaterdag 27 april KONINGSDAG

10.00 uur – 11.00 uur

RONDWANDELING MET DE VERSIERDE FIETSEN BEGELEID DOOR ALLIANCE

Haal al je oranjespullen uit de kast en versier thuis je fiets op de meest creatieve manier. Zorg dat je om 09.45 uur op het parkeerterrein van sporthal De Rietgors aanwezig bent om je te registreren voor de prijzen. Daarna kun je achter muziekvereniging Alliance aansluiten om een rondwandeling te maken door het dorp met je mooi versierde fiets. Wie weet val jij wel in de prijzen!

11.00 uur – 11.15 uur

OFFICIELE OPENING KONINGSDAG + PRIJSUITREIKING VERSIERDE FIETSEN

Na de rondwandeling komen we aan op het feestterrein. De Zwaluwse Koningsdagen worden dan officieel geopend door het hijsen van de Nederlandse vlag en het spelen van het Wilhelmus. Hierna vindt de prijsuitreiking plaats van de mooist versierde fietsen.

11.00 uur – 15.00 uur

KLEEDJESVERKOOP voor de jongeren

Voor de jongeren onder ons is er dit jaar weer een kleedjesverkoop op Koningsdag. Heb je nog speelgoed waar je niet meer mee speelt en waar je nog een centje mee kan verdienen? Dan is de kleedjesverkoop iets voor jou!

11.30 uur – 16.30 uur

10-KAMP KONINGSDAG SPELEN

Een spectaculair sport- en spelparcours op het feestterrein. Je stelt je eigen team samen, bestaande uit 10 spelers. Met jouw team ga je de uitdaging aan om de meeste punten te scoren tijdens deze gezellige en sportieve 10-kamp.

Tussendoor een oppepper nodig of een verfrissend drankje? Ook hieraan is gedacht. De gehele dag zullen er voorzieningen zijn om de honger te stillen en de dorst te lessen.

Dus begin alvast je team samen te stellen met bijvoorbeeld je buurt, vereniging of vriendengroep!

Natuurlijk is iedereen van harte welkom om een kijkje te komen nemen en de teams aan te moedigen!

16.30 uur – 17.30 uur

MINUTE TO WIN IT (ONDERDEEL 10-KAMP KONINGSDAG SPELEN)

Aansluitend aan de 10-kamp gaan de teams in de feesttent aan de slag om nog meer punten binnen te halen tijdens het onderdeel Minute to Win It! Wij hebben verschillende opdrachten voor jullie bedacht die binnen een bepaalde tijd moeten worden volbracht.

Voorafgaand aan iedere opdracht wordt er een omschrijving gegeven wat de opdracht inhoudt. Van ieder team komt steeds een speler naar voren die de opdracht uit moet gaan voeren. Bedenk dus goed wie waar goed in is. De speler die als eerste de opdracht heeft volbracht, verdient punten voor zijn of haar team. Iedereen van het team moet een keer aan de beurt zijn geweest.

Dit onderdeel van de 10-kamp is natuurlijk ook hartstikke leuk om te komen bekijken, dus iedereen is van harte welkom om te zien welk team het beste onder tijdsdruk presteert!

Het team met de meeste punten voor de 10-kamp en Minute to Win It samen, ontvangt natuurlijk een mooie prijs maar veel belangrijker, eeuwige roem!

18.00 uur – 18.30 uur

TREKKING LOTERIJ EN PRIJSUITREIKING 10-KAMP KONINGSDAG SPELEN

De punten zijn geteld en de muziek gaat even op pauze, want het winnende team van de 10-kamp Koningsdag spelen zal bekend worden gemaakt.

Daarnaast zal de trekking van de loterij plaatsvinden. Wie gaat er met de hoofdprijs van € 200,- vandoor?

20.00 uur – 01.00 uur

AFTERPARTY KONINGSDAG

Na deze intensieve en sportieve dag is ontspanning wel op zijn plaats! Ultra-Music en de artiest Henk Dissel zullen de feesttent op zijn kop zetten en gooien de muziek aan zodat we met z’n allen deze succesvolle Koningsdag op een gezellige manier af kunnen sluiten.

Entree is gratis en iedereen is uiteraard welkom!

Zondag 28 april VERENIGINGENDAG

13.00 uur – 17.00

VERENIGINGENDAG

Voor het eerst zullen we een verenigingendag organiseren. Wat houdt dit in?

Op deze dag bieden we verenigingen en stichtingen uit Lage Zwaluwe de mogelijkheid om zichzelf te presenteren en te vertellen, laten zien en laten ervaren waarom het zo leuk is om lid te worden van hun vereniging. Haal een stempelkaart, bezoek alle stands van de verenigingen en maak kans op een leuke prijs. Zo kun je alles uitproberen en overal aan meedoen.